Webcam

webcam
Temperatura zraka:
26 °C
  Temperatura mora:
26.7 °C
Vlažnost:
92 %
  Tlak:
1011.6 hPa
Vjetar:
0 km/h
  Kiša:
0 mm/h

Mobilni vodič kroz Funtanu

Turistička zajednica Funtane izradila je za Vas BESPLATNI mobilni vodič kroz Funtanu !
Aplikaciju za smartphone uređaje možete preuzeti sa Google play store

Kampovi

Priobalje od Zelene lagune do Valkanele jedan je velik i prekrasno uređen dnevni boravak u prirodi u kojem je smješteno nekoliko izvanrednih kampova, među kojima i jedan naturistički kamp.

Funtana je s kampovima Zelena laguna, Bijela uvala, Puntica, Valkanela i Naturist resort Istra destinacija nadaleko poznata među mnogobrojnim kampistima. Samo odaberite!

Od Zelene lagune, unutar istoimenog turističkog naselja, u šumici s mora okruženog brojnim otočićima te izvanredno opremljene Bijele uvale s dva bazena i parcelama različitih veličina, preko Puntice smještene u borovoj šumici nasuprot ribarske lučice s marinom pa sve do Valkanele koja svojom pratećom infrastrukturom i ponudom idealnom za obitelj s pravom nosi naziv kamp-grada i konačno glasovitog Naturist resort Istra kampa s prostranim parcelama na terasastom terenu u sjeni crnike namijenjenog isključivo naturistima, funtanjanski su kampovi doista poput ugodnih prostranih dnevnih boravaka u prirodi.

U ovim prostranim zelenim oazama, daleko od buke, u miru i tišini, u ekološki čistom okruženju, gdje nema ni smoga ni zapare, gdje zrikavci zriču, ptice pjevice cvrkuću, a vjeverice nesmetano skupljaju hranu za zimske dane, odmor dostiže svoj pravi vrhunac.

U kampovima Funtane mnogi su sebi, na zavidnoj razini uredili svoj drugi dom.

polidor-glavna

Polidor Camping Park ZvjezdicaZvjezdicaZvjezdicaZvjezdica

 • 300
 • m

Polidor Camping Park je mali obiteljski kamp s 4 zvjezdice smješten tik do Bijele Uvale, pokraj mjesta Funtana u Istri, Hrvatska. Otvoreni smo tijekom cijele godine i možemo primiti do 300 osoba.

Gostima je na raspolaganju besplatan Wifi na području cjelog kampa te su kućni ljubimci dobrodošli. Šljunčana te moderno opremljena privatna plaža s beach barom udaljena je samo 800 metara, a našim gostima do nje nudimo prijevoz električnim autićem.

Opširnije »
sl_043011144134

Bijela uvala ZvjezdicaZvjezdicaZvjezdicaZvjezdica

 • 6000
 • m

Južno od Poreča, udaljen 5 km od grada, kamp Bijela uvala čini prirodni nastavak prekrasnog turističkog naselja Zelena laguna.

Smješten je na zelenom poluotoku, u ambijentu čuvane prirode, bistrog mora, okružen otočićima.

Opširnije »
sl_043011140551

ISTRA naturist camp ZvjezdicaZvjezdicaZvjezdica

 • 3000
 • m

Vašu čežnju za mirnim odmorom u netaknutoj prirodi i naturističkom slobodom sigurno će zadovoljiti kampiranje na prostranim parcelama u sjeni šuma crnike, s pogledom na pučinu i brojne otočiće.

Naturistički kamp Istra smješten u mirisnom zelenilu poluotoka nalazi se nedaleko od središta slikovitog ribarskog mjesta Funtana.

Bujna i mirisna mediteranska vegetacija, kristalno čisto more te prekrasne uvale čine čarobno okruženje i garancija su relaksirajućeg odmora u dodiru s prirodom.

Opširnije »
sl_043011142104

Puntica ZvjezdicaZvjezdica

 • 700
 • m

Kamp Puntica nalazi se u idiličnom ribarskom naselju Funtana, 6 km južno od Poreča.

Njegov položaj u šumi pinija, na mirnom poluotoku, okruženom nizom otočića, zadovoljit će sve istinske ljubitelje odmora u prirodi. Poseban su doživljaj susreti s ribarima kad se ranim jutrom ili u predvečerje vraćaju s ribarenja.

Svi kamperski servisi u funkciji su ugodnog odmaranja. Kamp raspolaže urednom popločanom plažom. U blizini kampa raznovrsne su mogućnosti zabave i bavljenja sportom.

Restorani kampa i mjesta Funtane nude bogatu gastronomsku ponudu.

Opširnije »
sl_043011150747

Valkanela ZvjezdicaZvjezdicaZvjezdica

 • 6000
 • m

Valkanela je idealno mjesto za ljetovanje za obitelji, ali i za ljubitelje sporta, rekreacije i zabave.

Prostrani kamp Valkanela nalazi se u predivnoj uvali između Vrsara i Funtane, na obali s malim poluotokom, dijelom ravan, a dijelom brdovit, s parcelama na velikim terasastim površinama.

Plaža je djelomično kamenita, oko 2,5 km duga i 10 m široka, s velikim šljunčanim dijelom i posebno uređenim dijelovima za djecu.

Uz terene za sportsku rekreaciju, za odrasle i djecu, osmišljeni su i posebni programi pa zabave neće nedostajati. Sanitarni čvorovi temeljito su obnovljeni i prilagođeni djeci.

Dopušteno je dovođenje kućnih ljubimaca.

Opširnije »
sl_043011152559

Zelena laguna ZvjezdicaZvjezdicaZvjezdica

 • 2700
 • m

Kamp Zelena laguna nalazi se u sklopu istoimenog turističkog naselja, jednog od najpoznatijih na Jadranu, smještenog 5 km južno od Poreča, u prekrasnoj šumi uz bistro more okružen otočićima.

U hladu mediteranskog zelenila nalazi se veći dio parcela veličine 60-110 m2, s priključcima za struju i blizinom pitke vode.

Svi potrebni kamperski servisi moderno su opremljeni i u funkciji su ugodnog odmaranja.

Kamp raspolaže urednom plažom s popločanim sunčalištima. Jedan dio plaže namijenjen je naturistima. Od 2001. godine na plaži kampa Zelena laguna vijori se “Plava zastava”, međunarodno priznanje za zaštitu okoliša.

Poklonicima sporta na raspolaganju su mnogobrojni sportski sadržaji, bilo u kampu i u njegovoj neposrednoj blizini.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, u naselju postoje i različite mogućnosti zabave za djecu i odrasle.

Opširnije »